E-HEALTHWEEK
2019

 

Op 21 januari start de landelijke e-healthweek 2019! Tijdens deze week, 21 t/m 26 januari, vragen diverse organisaties aandacht voor e-health om te laten zien wat het voor zorgorganisaties, zorgprofessionals en patiënten kan betekenen.

Van 23 t/m 25 januari organiseert Spectator een demo van het eHealth & Tele-medicine platform. Een platform wat u als zorgprofessional ondersteunt en de cliënt voorop stelt. Anticipeert u op wat komen gaat? De toekomst is er al, innovatieve & betaalbare technologie voor uw branche. Graag verkennen wij samen met u de voordelen tijdens onze activiteit in Limburg.

Wil jij meer over e-health te weten komen en leren hoe ons platform werkt?

Meldt u hier aan voor onze activiteit.

 

Onze ervaring

Vanaf 2003 heeft Spectator Video Technology haar expertise in Video Control & Service Center Platforms ontwikkeld.

Na een decennium aan ervaring in de ontwikkeling en wereldwijde commercialisering van videocontrole en servicecentra, zijn we gespecialiseerd in bedrijfskritische applicaties en services op het gebied van gezondheidszorg, beveiliging en communicatie.

De combinatie van betrokkenheid en betrouwbaarheid motiveert ons om oplossingen voor eerstelijnszorg, ouderenzorg en chronische zorg in één beveiligde omgeving te bieden.

 

Bent u voorbereid op de toekomst van de zorg?

De samenleving verandert in politiek, sociaal en economisch opzicht. Dit kan in combinatie met een toename in technische ontwikkelingen van invloed zijn op uw organisatie. Kenmerkend is een afrem in de bevolkingsgroei door oa. vergrijzing en ontgroening. Mede hierdoor zal de komende jaren de druk op de arbeidsmarkt toenemen en zijn er steeds minder professionals beschikbaar. We zien een toename in het zorgaanbod (concurrentie) naast een toenemende zorgvraag door vergrijzing, vroege detectie en eenzaamheid. Voor informele zorg, door mantelzorgers of vrijwilligers, is ondersteuning inmiddels noodzakelijk.

Door bezuinigingen, maar ook door invoering van nieuwe vormen van inkoop, neemt de complexiteit van de financiering toe. Zorgverzekeraars eisen doelmatigheid en lagere kosten, en iedere gemeente bepaalt de eigen uitvoering van de WMO. De jeugdzorg en de trend van ambulantisering zet zich door, alsook nieuwe vormen van wonen en zorg vanuit Wmo, jeugdhulp, beschermd wonen en opvang.

Nieuwe vormen van samenwerking zoals gemeentelijke toegang met huisartsen, maar ook nieuwe coöperaties vragen om goede duurzame en betaalbare eHealth mogelijkheden. Niet iets wat meteen prioriteit krijgt in de eerste jaren van samenwerking. Deze veranderingen in de maatschappij vragen om nieuwe innovatieve, haalbare en betaalbare oplossingen. Veel zorgorganisaties en professionals worstelen met de vraag: waar begin ik? En in welke systemen investeer ik? Door nieuwe dingen uit te proberen, krijgt u als organisatie meer zicht op de mogelijkheden van technologie. Zorgmedewerkers en cliënten doen ervaring op en raken met elkaar in gesprek. Zo bereid u zich stap voor stap voor op de toekomst.

Wij kunnen met U samenwerken als eHealth partner om te zorgen voor duurzame, preventieve en betaalbare ondersteuning in uw gemeente en een betere gezondheid van de bevolking. Dat doen we met elkaar, onze partners, de inwoners, de gemeenten en de Provincie.

 

Spectator’s eHealth & Tele-medicine platform

Waarom e-health?

  • Meer eigen regie, direct informatie krijgen over uw gezondheid en zorg.
  • Langer gezond thuis, door mogelijkheid thuis meten en zien.
  • Ondersteuning van personeel, zodat er meer ruimte overblijft voor menselijk contact.

Wat gebeurt er in de e-health week?

Dit jaar staat vooral centraal: hoe kunnen we ervoor zorgen dat nog meer mensen e-health kunnen en willen gebruiken? Er is ook veel aandacht voor digitale vaardigheden, zodat mensen ook echt leren omgaan met de digitale vernieuwing. In tal van workshops, demonstraties, masterclasses, en netwerkbijeenkomsten delen mensen hun praktijkervaringen. Er is een heel veelzijdig aanbod dat altijd wel aansluit bij iemands interesse of situatie.

Geïnteresseerd? Meldt u dan hier aan. Wij hopen u tijdens de e-healthweek te ontmoeten!

In één week organiseren zo’n 250 partners meer dan 200 activiteiten door het hele land. Waardoor de toekomst van de zorg een week lang voor iedereen te ervaren is. De e-healthweek is een initiatief van ECP | Platform voor de InformatieSamenleving, en wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS, het ministerie van EZK, ZonMw, Zorgverzekeraars Nederland, ICT&health, Zorg van NU en Health Holland. Kijk voor meer informatie op https://www.ehealthweek.net/.

 

Datum: 07/01/2019

Mon-Fri

8:30 am – 5:00 pm (CEST)

Send your mail to

info@spectator-video.com

Nieuwstraat 2

4921 CX MADE
The Netherlands

Pin It on Pinterest